За да персонализира този сайт за Вас и улесни зареждането му, Beery.bg Ви моли да разрешите качването на „cookies” на своя компютър.
Съгласен съмПовече информация

В Beery.bg можете да поръчате своя чудесен кашон с бира по два начина:

1. Като единична поръчка (получавате един кашон с 8 бири от цял свят на избрана от Вас дата, но не по-рано от два работни дни от датата на поръчката Ви.)

2. Като абонамент за 3, 6 и 12 месеца (получавате по един кашон всеки месец за срока на абонамента, както и гарантиран подарък на всеки 3 месеца – подложка за бира, отварачка, чаша, тениска или друга изненада)

Можете да получите кашона на Ваш адрес или да го изпратите като подарък за приятел или познат.

Крайните цени на кашоните са
Еднократно:

Единична поръчка: 59,99 лв.

Изпратете като подарък!      ПОРЪЧАЙТЕ ЗА СЕБЕ СИ!
Абонаменти:

3 месеца: 167,97 лв. (55,99 лв. на кашон, спестявате общо 12 лв.)

6 месеца: 317,94 лв. (52,99 лв. на кашон, спестявате общо 42 лв.)

12 месеца: 599,88 лв. (49,99 лв. на кашон, спестявате общо 120 лв.)

Изпратете като подарък!      ПОРЪЧАЙТЕ ЗА СЕБЕ СИ!
Защо да избера абонамент?

В Beery.bg можете да се абонирате за кашон с бира всеки месец. Освен по-ниската цена имате и други предимства. Те са достъпни само за абонатите ни и не важат при единична поръчка. Ето кои са те:

Най-добрите бири са запазени за абонатите. Станете част от тях и се възползвайте от всички привилегии!

***

Ако поръчате абонамент, никога няма да повторим една и съща бира в кашоните Ви. Т.е. ще можете да се насладите на изключително разнообразие от марки и стилове.

Избираме предимно бири, които се внасят в малки количества в България, от различни държави, в различни сезони, затова съдържанието на кашона Ви е изненада от нашия екип – но това само може да увеличи тръпката преди да го отворите :)

Към всяка поръчка или абонамент можете да добавите еднократно код за отстъпка, ако имате такъв от нас или от наш партньор.

Изпращаме бирата към Вас или Ваш приятел на избрана от Вас дата, но не по-рано от два работни дни от датата на поръчката Ви.

Доставяме кашоните с бира до всяка точка на България. За някои по-малки населени места може да се наложи да изчакате малко по-дълго, в зависимост от графика за обслужване от страна на куриерската компания. Работим с най-надеждните куриери и внимателно проверяваме дали не крият отварачки в джоба си :)