За да персонализира този сайт за Вас и улесни зареждането му, Beery.bg Ви моли да разрешите качването на „cookies” на своя компютър.
Съгласен съмПовече информация

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА BEERY.BG

Като използвате нашия сайт Beery.bg или купувате нашите продукти, или като се абонирате за нашите продукти и услуги, Вие се съгласявате с всички условия и правила, описани тук. Ако не сте съгласни с тях, това може да ограничи достъпа Ви до някои функционалности на сайта или правото Ви да закупувате продукти.

В случай че имате въпроси, свързани с настоящите общи условия, може да се свържете с нас на имейл адрес или на телефонен номер 02/ 467 25 00.

Настоящите общи условия съдържат части от съществуващите законови разпоредби за онлайн търговия, валидни на територията на Република България. Моля прочетете ги внимателно, тъй като съдържат важна за Вас информация. Ако искате да поръчате от сайта Beery.bg, Ви съветваме внимателно да прочетете тези условия. Запазваме си правото да променяме, заменяме или премахваме информация в сайта без предупреждение.

Приложими са разпоредбите на глава Четвърта, раздел Първи, чл. 43-чл. 61 от Закон за защита на потребителите относно сключването на договори от разстояние.

Съгласявайки се с общите условия, Вие сключвате договор от разстояние с „Събскрипшън Бокс“ ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Ломско шосе“ 49, ет. 2, ап. 4, с ЕИК 204684672, тел. 02/ 467 25 00. Дружеството е собственик и организатор на онлайн клуба, който се намира на адрес в интернет https://Beery.bg (наричан по-долу „сайта“ или „Beery.bg”).

I. Членство

1. Услугите на сайта не са подходящи за:

Ако попадате в някоя от групите, описани по-горе, Вие няма да можете да използвате услугите на Beery.bg.

2. Продуктите, които доставяме, съдържат под 15% алкохол. Ще ви ги доставим, ако сте навършили 18 години (пълнолетен гражданин). Приемаме, че Вие сте пълнолетен гражданин, ако завършите процеса на поръчка като част от договора за продажба. Приемаме също, че само лице над 18-годишна възраст ще има право да приеме доставка на посочения във Вашата поръчка адрес.

II. Поръчки

3. Настоящите Общи условия, заедно с допълнителните условия в сайта, са определящи за всяка поръчка, направена през сайта. Засега Beery.bg доставя пратки само в рамките на Република България. Поръчката Ви през сайта е предложение за покупка на поръчаните продукти и ние можем да приемем поръчката Ви, като обработим Вашето плащане и доставим поръчаните продукти.

4. Можем да откажем поръчката Ви или част от нея по някаква основателна причина. В такъв случай ще се опитаме да Ви известим чрез съобщение до имейл адреса или телефонния номер, които сте оставили по време на регистрацията си в сайта или по време на покупката.

5. Всяка подадена дата за доставка от Beery.bg се основава на продуктова наличност и време за обработка на плащането. Срокът за обработване на направена поръчка е между един и три работни дни от датата на поръчката.

6. Поръчаните от Вас продукти стават Ваша собственост и отговорност от момента на доставка, след пълно изплащане на сумата по Вашата поръчка.

III. Плащане

7. Плащането към Beery.bg се осъществява по един от следните начини:

8. Като правите поръчка в сайта, Вие ни давате право да Ви таксуваме по съответния избран от Вас начин.

9. Ако правите поръчка за 3-, 6- и 12-месечен абонамент, Вие ни давате право да Ви таксуваме предварително за всеки 3-, 6- или 12 месеца, по избрания от Вас начин, до момента, в който не прекратите абонамента си. Срещу предварителното таксуване за абонамент Вие получавате съответната търговска отстъпка, описана в сайта към момента на Вашата поръчка.

10. За да направите плащане, трябва да ни изпратите информацията, необходима за обработка на поръчката, включително: имена на получателя (Вие или Ваш приятел или близък, на когото искате да направите подарък), адрес за доставка, телефонен номер, имейл адрес, избран продукт, избран начин на плащане (наложен платеж, банков превод, плащане през ePay или с кредитна или дебитна карта VISA или MasterCard).

11. В редки случаи, когато Вашата карта е използвана неправомерно за осъществяване на покупка от Beery.bg, Вие имате право да отмените тези плащания. Ако плащането вече е осъществено, имате право, в съответствие със законовите разпоредби, на възстановяване на сумата по картата.

IV. Цени и продукти

12. Цените на продуктите ще бъдат обявени предварително на сайта Beery.bg. Всички цени са крайни към клиента и включват разходите за доставка. Запазваме си правото да направим корекция в цените, в случаите, в които е допусната очевидна грешка.

13. Възможни са граматически или правописни грешки в сайта Beery.bg, както и печатни грешки в рекламни материали на Beery.bg, свързани с цени или продукти/ услуги. Описаните в сайта и в печатните материали цени подлежат на промяна.

14. Показаните в материалите или в сайта продукти може да не са били налични към момента на изпращане на Вашата поръчка. В такива случаи може да получите сходен или по-добър продукт, в зависимост от нашите складови наличности.

15. Въпреки нашите усилия, цените на част от продуктите в сайта Beery.bg могат да бъдат сгрешени. В такъв случай ще получите компенсация от наша страна.

V. Доставка

16. Доставката се извършва с куриерска фирма Рапидо в населените места, които обслужва и с куриерска фирма Спиди за останалите от страната.

17. Събскрипшън Бокс се задължава да следи и изисква от куриерската фирма спазване сроковете за доставка, добрия вид и цялост на кашона, както и адекватното и любезно отношение от страна на куриерите.

18. Събскрипшън Бокс и куриерът-подизпълнител не носят отговорност за недоставена навреме пратка поради:

19. Доставката е безплатна, освен в случаите на заявена допълнителна услуга от страна на клиента като фиксиран час за доставка, експресна доставка в рамките на деня, допълнителни документи. В тези случаи, услугата се доплаща от клиента според ценоразписа на куриерската фирма.

VI. Отказ и връщане на поръчки

20. При отказана или върната поръчка, която е платена онлайн, сумата ще Ви бъде възстановена по същата сметка, от която е извършено плащането.

21. Ако сте клиент без активен абонамент, Вие можете да прекратите членството си в клуба Beery.bg по всяко време, без при това да дължите каквато и да било такса за отказ. Това става чрез настройките във Вашия профил, а направените промени влизат в сила веднага щом бъдат запазени в профила Ви.

22. Ако имате проблеми с настройването на профила си, можете да ни пишете на имейл адрес , а промените Ви ще влязат в сила от момента, в който Вашето искане бъде разгледано от служител на Beery.bg. Ще ни трябват и достатъчно подробности, за да можем да идентифицираме профила Ви – напр. номер на поръчка, номер на клиент, имейл адрес и др.

23. Ако сте клиент с 3-, 6- или 12-месечен абонамент, Вие можете да прекратите членството си по всяко време, но ще Ви бъде начислена такса за отказ. Таксата за отказ ще се основава на отстъпките от цената на Вашата поръчка, получени при закупуването на абонаментен пакет.

24. Вие можете да променяте адреса си за доставка, както и получателя на поръчката по всяко време, като това може да стане през настройките на профила Ви. Направените от Вас корекции ще бъдат отразени веднага, но в случай че към момента на промяната на данните Ви в профила към Вас вече е била изпратена поръчка, тя ще бъде доставена със старите данни.

25. Имате право да откажете поръчката си, когато:

26. Някои от продуктите, които предлагаме, са нетрайни, затова можем да приемем връщане на пратка най-много до 14 календарни дни от доставката й, при условие, че стоката не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид, както и при всички други условия по чл. 55 от Закон за защита на потребителя. Разноските по връщането на поръчката са за сметка на клиента, освен в случаите на фабричен дефект или стока с изтекъл срок на годност, в които те се поемат от Beery.bg.

27. При връщане на поръчка, моля, опаковайте добре кашона, който искате да върнете, както и включете пълното си име и адрес на подател на пратката. Вие носите отговорност за кашона и всички куриерски такси, свързани с връщането му, до момента на достигането му до нашия склад.

VII. Възстановяване на суми

28. Можем да възстановим сума по Ваша сметка при отказана/ върната поръчка, само ако успеем да идентифицираме профила, за който се отнася поръчката.

29. Препоръчваме Ви да върнете поръчката си с проследима пратка по куриер. Връщането остава за Ваша сметка, като върнати пратки за наша сметка ще бъдат отказвани от нашите колеги, освен в случаите, при които вината по грешната доставка на пратката Ви е наша.

30. Възстановяване на сумата или замяна на кашона Ви ще бъдат възможни ако изпратен към Вас кашон бъде изгубен или повреден по пътя си към Вас.

31. Не сме отговорни за грешно въведен адрес при поръчка или неправилен брой поръчки.

VIII. Предоставено съдържание

32. Beery.bg не предявява собственост върху съдържание, което правите достъпно чрез сайта, като използвате своите профили в социалните мрежи. Чрез съдържанието, което качвате или правите достъпно чрез профилите си в социалните мрежи, включително на нашия сайт, Вие давате на Beery.bg право да го използва, копира, разпространява, публично показва, модифицира и създава подобни материали от него.

33. Можем да използваме всяко съдържание, което сте предоставили публично на сайта Beery.bg, без последващи задължения за поверителност, приписване или компенсация за Вас.

IX. Ограничение на отговорността

34. Гарантираме Ви, че продуктите, закупени от нас през сайта Beery.bg, са с отлично качество и отговарят на целите, за които подобни продукти се предлагат. Нашата отговорност за загуби, които бихте претърпели в резултат прекратяване на договора от наша страна, се ограничава до цената на продукта, който сте закупили.

35. Не сме отговорни за индиректни загуби вследствие загуба или повреда на Ваша поръчка, направена в сайта Beery.bg, които загуби не са предвидими от двете страни, включително, но ограничени до:

X. Избор на закон

36. Настоящият договор, неговото формиране и доставката до Вас на всякакви продукти или услуги, поръчани от нашия сайт, ще се ръководи от законите на Република България. Всеки спор или претенция, произтичащи във връзка с доставката на каквито и да било продукти или услуги, формирането на този договор или уреждането на всякакви извъндоговорни спорове, ще бъдат предмет на изключителната юрисдикция на българските съдилища.

X. Услуги на Beery.bg

37. Beery.bg си запазва правото да променя или да прекрати услугата по някаква причина, без предизвестие, по всяко време, като изцяло компенсира за това клиентите, направили поръчка, която не е била изпълнена заради прекратяването на услугата.

38. Beery.bg си запазва правото да променя тези Общи условия или други политики на сайта по всяко време, затова моля, преглеждайте ги редовно. Ако направим съществена промяна, ще ви уведомим тук, по електронна поща, чрез известие на нашата начална страница или на друго място, което преценим като подходящо.

XII. Поверителност и конфиденциалност

39. Като използвате сайта Beery.bg, Вие приемате личните ви данни да бъдат обработени от „Събскрипшън Бокс“ ЕООД и нашите партньори за нуждите на правилното доставяне на Вашата поръчка.

40. Личните  данни,  посочени  от Вас, ще бъдат събрани и обработени от „Събскрипшън Бокс“ съгласно приложимите законови разпоредби и политиката за защита на поверителността.
Като предсотавяте своите данни в Beery.bg, Вие се съгласявате да получавате системна информация за препятствия, промени или технически повреди в работата на сайта, както и  друга информация, включително и рекламна от „Събскрипшън Бокс“  и  наши  партньори  на  електронния  адрес, посочен от Вас по време на Вашата регистрация. Можете да се откажете от получаването на такива съобщения по всяко време.
Ако имате някакви въпроси по настоящите Общи условия, моля, изпратете ни имейл на .