За да персонализира този сайт за Вас и улесни зареждането му, Beery.bg Ви моли да разрешите качването на „cookies” на своя компютър.
Съгласен съмПовече информация

I. За Beery.bg

Какво е Beery.bg?

Обяснено накратко, Beery.bg е клуб за ценителите на качествената бира.

Обяснено малко по-сложно, Beery.bg е общност от хора, които обичат да откриват света на бирата, като опитват нови марки и стилове всеки месец. Всички ние обичаме да пием бира от световно качество.

Предлагаме Ви бири, които не се продават в големите супермаркети. Те най-често са от малки, но много уважавани микропивоварни от цял свят.

Ще се радваме, ако се присъедините към нас!

Как мога да поръчам?

В Beery.bg можете да поръчате своя чудесен кашон с бира по два начина:

При абонамент никога няма да повторим бирите във Вашия кашон, т.е. ще получавате различни бири за целия срок на абонамента си. Друго Ваше предимство в този случай е, че някои от най-качествените бири са запазени само за абонати. Те никога няма да бъдат включени в кашоните за еднократна поръчка.

Можете да получите кашона с бири на Ваш адрес, ккато и да го изпратите като подарък за приятел / познат по надежден куриер.

Мога ли да премина автоматично от еднократна поръчка към абонамент?

Ако направите еднократна поръчка и след това решите да направите абонамент, има голяма вероятност бирите в еднократната поръчка и в първия месец от абонамента Ви да се припокриват. От втория месец нататък обаче това е напълно изключено и ще се наслаждавате само на изключителни бири от цял свят, които никога няма да се повторят за срока на абонамента Ви.

Ако направите друг абонамент или избраният от Вас период на абонамента приключи, след което заявите нов абонамент, има вероятност някои от бирите в кашона Ви да се повтарят. Обещаваме Ви обаче, че никога няма да повторим бирите Ви в рамките на един абонамент – за 3, 6 или 12 месеца.

Как да платя?

Към момента приемаме следните начини за плащане на кашона с бира:

Мога ли да поръчвам отново любимите си бири?

Ще можете да направите и това, в края на 2018 година, когато ще имаме специална секция за индивидуални поръчки. Трябва само да имате малко търпение! :)

Какво има във всеки кашон?

Във всяка пратка, която получавате веднъж месечно, сме подбрали внимателно 8 бири от различни пивоварни от цял свят, от поне 4 различни стила.

Някои от страните, от които Ви осигуряваме бира, подредени по азбучен ред, са: Австралия, Англия, Белгия, България (само крафт бири), Германия, Гърция, Дания, Естония, Норвегия, Румъния, Русия, САЩ, Сърбия, Франция, Холандия, Чехия, Япония и др.

Повечето бири са в бутилки от 330, 355, 500 или 660 мл, но имаме и други видове, както и понякога (макар и рядко) кенове.

При абонаментите често слагаме в кашона и специален подарък-изненада за Вас. На всеки шести месец от абонамента имате и предварително обявен подарък – маркова тениска, посветена на бирата, специална отварачка, чаша за бира и др.

Какво означава „Селекция“?

Селекциите в Beery.bg са специални кашони, които се съставят в ограничени количества и са налични само за определен период от време. Те не са част от абонамент, но съдържат в себе си изключително внимателно и тематично подбрани бири – от определена държава, свързани с някакво събитие, празник или друго. Възползвайте се от селекциите, защото надали ще имате шанса да ги опитате някога отново след като веднъж количествата са изчерпани.

Имам ваучер/ купон – как мога да го използвам?

Е, късметлията си е късметлия... :)
Върху Вашия ваучер или купон има код за отстъпка. Въведете го в съответното поле докато поръчвате и ще намалим цената за кашона Ви.
Ще можете да видите отстъпката на страницата за потвърждение на поръчката, преди да платите.

Безплатна бира през следващите 25 години? Как е възможно това?

Когато се регистрирате в нашия специален клуб Beery.bg, ще разполагате със собствен код/ линк, който може да Ви донесе безплатна бира. Използвайте го, за да поканите приятели, роднини, колеги, съседи или дори случайно срещнати на улицата хора. За всеки от тях, който се регистрира и поръча поне един кашон с бира при нас, получавате 5 лв. кредит в профила си за бъдещи поръчки.

Поканете 3000 приятели и когато те поръчат, ще Ви изпращаме безплатна супер качествена бира за около 25 години напред!

От колко оферти мога да се възползвам едновременно?

Офертите ни са чудесен начин да се запознаете с Beery.bg. Те Ви позволяват да опитате вкусна бира за по-малко пари.
Те могат да бъдат в два формата: оферта от сайта / социалните мрежи или ваучер, закупен онлайн.

Един човек и едно домакинство (= един адрес) могат да се възползват от една оферта само веждъж.

Ние много обичаме клиентите си, но също така уважаваме труда си. Знаем, че такива неща се случват много рядко, но всеки клиент, който се опита да залоупотреби с нашите оферти, ще трябва да заплати поръчаните от него бири в пълен размер.

Защо не казвате какви бири има в кашоните?

И ние искаме да можем да го правим, но някои от марките, които слагаме в кашоните, са налични за България в много ограничен брой – напр. цялото количество, внесено в България, е едва 5-6 кашона. Затова често подменяме бирите и няма как да кажем коя селекция ще попадне във Вашия кашон. Можем да Ви обещаем, че в един кашон ще откриете бири от поне 6 държави и поне 4 различни стила. Това ще Ви гарантира, че се докосвате до огромното разнообразие от марки и стилове. Независимо от това коя е селекцията, в кашона си ще откриете и подробно описание на всички бири, включени в него.

Защо друг да избира бирата, която ще пия?

Защото се опитваме да Ви запознаем с изключително богатото разнообразие от бири от цял свят. За целта нашите колеги се жертват почти всяка вечер и внимателно дегустират всяка бира, преди да преценят, че тя е достойна да бъде включена в кашоните на Beery.bg. Така можете да сте сигурни, че познавач е избрал бирите за Вашия кашон.

II. Доставки

Доставяте ли и извън България?

Засега единствената държава извън България, до която можем да доставяме кашоните си с бира, е Румъния. Поръчайте тук или се свържете с нас, за да ви съдействаме. Скоро ще организираме доставки и до други държави, обещаваме!

Време за доставката

Ако направите поръчка до 13:00 часа в работен ден и искате да я имате на адрес в София в същия работен ден, ще я получите, но трябва да покриете допълнителните разходи за доставка в размер на 15 лв.

Ако направите стандартна поръчка до 15:00 часа, ще изпратим кашона Ви по куриер на следващия работен ден или на посочената от Вас дата за доставка.

Ако направите своята поръчка след 15:00 часа, ще получите кашона си най-рано на втория работен ден след датата на поръчката.

Ако поръчате през почивен ден или през уикенда, ще изпратим кашона Ви с бира на втория работен ден след почивката. Колегите ни Стефан и Янита, които се грижат за Вашите поръчки, са истински машини и работят супер бързо, за да не чакате твърде дълго бирата си!

Кашоните рециклируеми ли са?

Обичаме да помагаме на планетата Земя, така че когато вече сте се насладили на бирата си, можете да рециклирате кашона си без проблеми.

III. Други въпроси

Произвеждам бира – с кого да се свържа?

Това, което правите, е супер! Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Моля, изпратете ни имейл на и ни разкажете повече за Вашата бира и условията, при които искате да си партнираме. Ако са такива, при които и двете страни ще са доволни, с радост ще работим заедно!

IV. Трябва ми помощ

Кашонът с бирата ми е повреден

И ние не обичаме, когато лоши неща се случват на хубава бира. Въпреки това, понякога се сблъскваме и с инциденти с „жертви“. За щастие това се случва много рядко (под 0,6% от случаите) и имаме отработена процедура за това.

Ако някога получите повреден кашон или някоя от бутилките с бира в него е счупена, моля, изпратете ни имейл със снимка на щетите на и веднага ще проверим случая! След това ще Ви отговорим бързо как предлагаме да Ви компенсираме.

Не мога да вляза в профила си/ Забравих паролата си

Не се притеснявайте, случва се и на най-добрите. Иван от IT отдела например редовно си забравя паролите (а е компютърджия със статут почти на шаман!).

Просто кликнете върху линка „Забравена парола“ и ще Ви изпратим нова такава на имейл адреса, който използвате. Ако продължавате да имате проблеми, изпратете ни имейл на и ще Ви помогнем бързо.

Кодът от ваучера/ купона ми не работи

Понякога се случват такива неща, затова не се поддавайте на паниката – ще получите бирата си навреме! Изпратете ни имейл с кода на и ще решим проблема Ви бързо.
Не забравяйте и да погледнете периода на валидност на ваучера си, както и внимателно да проверите дали сте го въвели правилно.

Искам да върна поръчка/ да ми бъде възстановена сумата по поръчка

Ние искаме като наш клиент винаги да получавате това, за което плащате – а именно разнообразие от нови бири от цял свят всеки месец, чрез удобна доставка на избран от Вас адрес. Но понякога можем и да допуснем грешка, така че никога няма да Ви откажем да върнете обратно кашона си с бира (без да я изпивате, разбира се), срещу което да възстановим изцяло сумата, която сте заплатили за нея, по банков път или с паричен пощенски превод по куриера.

Ако имате проблем с някой от нашите кашони, моля пишете ни на .

Направих поръчка, но не получих имейл за потвърждение – какво да правя?

Има три възможни причини да не получите имейл за потвърждение:

Какъвто и да е случаят, ако до един час след поръчката си не получите имейл за потвърждението й, моля, пишете ни своевременно на или се свържете с нас на тел. 02/ 467 25 00. С удоволствие ще Ви помогнем!

В бирата ми има утайка/ „парцали“!

Само можете да се радвате – това показва, че бирата Ви е произведена с качествени съставки! Утайката или „парцалите“ в бирата най-често са останки от естествената мая, която е била използвана при производството. Напълно безопасно е да изпиете бирата си, без да се притеснявате!

V. Моят профил

Подаръци

Подаръците ще накарат всички Ваши приятели да Ви обичат безразсъдно! Все пак кой би отказал кашон с бира – като еднократен подарък или като абонамент за 3, 6 или 12 месеца?

За да направите подарък, когато сте в профила си, посетете секцията „Подаръци“. Следвайте стъпките, описани там, за да изберете на кого и кога да изпратим Вашите сърдечни биропожелания :)

Прекратяване на абонамент в Beery.bg

Е, щом искате в офиса да се леят порои от сълзи, щом като сърцето Ви позволява да причините мъка на цял самоотвержен екип... в крайна сметка ще Ви разберем.

Ако искате да прекратите абонамента си в Beery.bg, моля, свържете се с нас на и ще уточним начина да го направите.

Моля да имате предвид, че не можем да бъдем държани отговорни за това, че сте забравили да прекратите абонамента си, вследствие на което кашонът с нова бира Ви е бил изпратен.

Промяна на честотата на доставките или ваканция 

Всеки абонамент в Beery.bg е изключително гъвкав и по всяко време можете да задържите, отложите или промените честотата на доставка на Вашия кашон с бира.

Променете честотата:

- Отидете в секцията „Членство в Beery.bg“ и кликнете върху линка „Променете честотата“ към активното членство, което искате да промените. След това ще можете да отложите доставката на Вашия кашон с бира.

Почивка/ Ваканция:

- И това е супер лесно – трябва само да посетите секцията „Ваканции“ в профила си и да изберете период, в който да не Ви доставяме бира. Не забравяйте, че колкото по-рядко получавате своя кашон с бира, толкова повече малки пивоварни ще изпитват затруднения...

За всякакви други проблеми, моля, пишете ни на и с удоволствие ще Ви помогнем!